Felbedömning

20 oktober  2011


Ännu en dag försvann när vi vaknade upp runt kl ett och var tvungen att börja krångla med boendet. Vi hade inte bokat fler nätter men eftersom vi bestämt oss för att stanna några extra dagar i den absolut häftigaste staden jag sett var vi tvungna att be snällt om extra nätter. Fick flytta till ett exakt lika trångt och kalt rum som vi hade innan, fast på en annan våning. Planen var att åka till Macau idag. Danny och Henrik propsade på att vi skulle ta färjan direkt på morgonen och strunta i att sova. När vi väl såg vårt rum och sängarna kändes den idén inte lika lockande längre.

 


Gjorde en felbedömning i avståndet ned till färjan, så vi gick och gick och gick i solen. Började väl inse att det var för sent att åka till Macau idag i alla fall då det tar 1timme med färja dit men tänkte att vi går dit och kollar tider,priser osv. Väl på färjeterminalen såg vi att det gick färjor dygnet runt så vi tänkte att vi kanske kunde åka ändå. Sen kom det: Har ni passen med er?

 


Happ! Så det var bara att vända hem igen och skjuta Macau till morgondagen! Tur i oturen att vi gick dit idag och fick reda på det i alla fall. Nu sitter vi och segar på vårt nya rum. Står mellan att sova tidigt och ta igen förlorad sömn, eller att gå ut och äta nått. Mattias verkar redan ha valt, han ligger och snarkar bredvid mig ^^  

 

So long!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0