Fejkshopping!

 Tisdag 8e november 2011

Det är rätt lugna dagar nu eftersom vi har lite extra tid innan vi åker vidare. Vi gick runt i närheten av hostlet och kikade lite. Matte har hittat en snygg jacka som vi ska försöka få plats med i väskan som ska skickas hem ^^.

Vi lever numera på endast mitt bankkort eftersom Mattes lyckades bli spärrat idag. Helt värdelöst system. Han ringde banken och frågade vad han kunde göra. Den enda lösningen är att skicka ett nytt kort. Jaha? Hur fan gör man om man reser själv då och tappar bort kortet? Får sälja sin packning för en biljett hem?  Nu har vi ju internetbank och mitt kort så det löser sig, men fortfarande irriterande.

Bakom den stora moskén här mitt i staden ligger det ett stort kvarter sk muslimska kvarteret. Vi kilade dit för att hitta sjukt mycket små gränder och köpgator med massa kinesmuslimska grejer och maträtter. Hade hört att maten skulle vara riktigt god där så hittade en restaurang där vi fick chansa oss fram till några maträtter och hoppas på att något skulle vara gott. Och det var det. Vi fick massa småbröd med sesamfrön på som var uppskurna som pitabröd typ. Sen fick vi något kött och aubergine som smakade precis som på en svensk sommargrillkväll. Riktigt gott! Sen några dumplings och kalla nudlar. Nudlar kalla var ingen höjdare!

Här var i alla fall fejkväskornas hemort. Längs en hel gränd fanns massa väskor i affär efter affär. Gick in i en affär där ägaren vinkade in oss bakom en liten dörr längst bak i affären. Där öppnade sig ett stort rum helt knökfullt med väskor med dåliga sömmar på ^^ Matte hittade en klocka och jag köpte en väska. 

På hostlet träffade vi massa killar som bodde där. Två av dem var svenskar, det är helt galet hur skönt det kan vara att göra sig förstådd på svenska, fast vi pratar med varandra ^^ De visade sig i alla fall vara kusiner till Mia Åberg. Även Lindor på kanotgymnasiet kände de. Världen är liten.

Pratade och drack baiju, partyt slutade när jag och Jon spöat Matte och Carl i biljard, australiensaren deckat i soffan och personalen kastat ut oss från restaurangen när de skulle stänga ^^


Kommentarer
Postat av: Matilda

Inte kul när kontokortet krånglar. Been there, done that!^^

2011-11-18 @ 19:33:42
Postat av: Sofia

Det är därför man alltid har två kort med sig...orutinerat av er! ;)

2011-11-19 @ 00:49:49
Postat av: Ida

ne, nu är det jag som betalar kalaset = makt (; haha



ja men vi har ju två kort med oss (:

2011-11-19 @ 08:24:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0