35h tåg

Torsdag 10e November 2011

Att vi åkte sent på kvällen var en riktig hit. Det innebär att vi har två nätter på tåget och bara en dag. Det går fort!

Jag börjar tycka att det är mera fräsht med hål i golvet istället för en toastol. Har kommit på mig själv med att välja hålet om det finns både och, vilket det ofta gör.

Var underbart att sova länge utan att behöva känna att man missade något. Vi fyra hade schack turnering och jag lyckades spöa alla killarna (; priset skulle vara tre öl. Tror grabbarna glömde bort det plötsligt när de själva inte vann.

Efter att tagit det lugnt en hel dag började vi känna oss lite taggade. Hittade restaurangvagnen och massa öl. Carl grävde fram en baiju de egentligen tänkt ta med hem, och så började vi köra ölspel. Det hade ju aldrig gått om vi inte hamnat i samma vagn. Sån sjuk tur. Det kändes inte som en jobbig tågresa utan mer som att man kunde ha spenderat nån dag till där. 

I hytten bredvid hade vi en asgullig unge som Matte trollade för. Trolleritrix bygger broar över kulturer har vi märkt ^^ Sedan Matte även trollat för hans pappa började ungen komma springande med vakumförpackade råa kycklingben. Det var ingen som tordes smaka på dem! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0