Rolls Royce Phantom

Den här dagen har bara varit så perfekt att jag måste skriva ett litet inlägg! Det är söndag 8 oktober.

Jag och Annelie vaknade utvilade och icke bakfulla. Vi har storstädat hela lägenheten och tvättat. Efter vi varit skitduktiga gled vi iväg till Orangeriet och kom in så vi precis hann kolla på Monets vackra målningar innan de stängde. Sedan åkte vi vidare till Canal Saint Martin och gick längs kanalen där Amelie from Monmartre kastade macka. Vidare därifrån gick vi till Belleville och jag fick äntligen se Edith Piafs minnessten. Då Paris lilla chinatown ligger där åt vi sjukt god kinesisk mat innan vi skulle åka hem. Men när vi var på väg mot Metron hörde vi världens liv från en bar och vi hann precis glida in för att se Zlatans två mål mot hatmotståndaren Marseille. Vi stannade där och var de enda tjejerna och typ de enda som drack öl under matchen. haha men coca colan verkade inte vara något hinder för fansen att skrika sina icke rumsrena hejaramsor till de Marseillefans som också fanns i baren.

På vägen hem kom Farre och hämtade upp oss i en Rolls Royce Phantom. Vi åkte till Schmuck och drack drinkar innan vi fick skjuts hem. Och ut ur bilen i Marais hoppade jag och Annelie när folk vände sig om och kollade på bilen. Galet.

Och nu får vi gå och lägga oss i rena lakan och kolla på första avsnittet av Solsidan! Dessutom gjorde jag läxan till måndag redan igår.
C'est la vie!

Kommentarer
Postat av: Sophiie

Haha fan vad du namedroppar! ;)

2012-10-08 @ 08:17:18
Postat av: Ulla X

Och vem är Farre?

2012-10-08 @ 10:24:17
Postat av: Anonym

hahah! Det är i Orangeriet som Monets asstora målningar på näckrosorna hänger.

Farre är en fransman som Annelie dejtar

Marais är området som vi bor i

och Schmuck är en bar i området Odéon som vi vart på ett par ggr :)

måste skriva med frekvent så ni hänger med :D thih

2012-10-09 @ 14:07:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0