Sista dagen

27 juni


Idag är det sista dagen på resan! Förutom imorrn då när vi åker hemmåt, men då sitter vi mest på tåget. Känns lite sorgligt, men med tempot vi har hållt så är det tvek om jag hade orkat mycket längre! Men som vi disskuterat, visste vi att vi hade två månader att resa på hade man ju inte stressat runt lika mycket. Eller stressa är fel ord, vi har vart så länge på ställen som vi velat och sedan åkt vidare när vi varit nöjda.


Sova ut, som vi sett fram emot så mycket blev det ju inte mycket av. Som sagt sover vi i 10 dorms. På kvällen kom ett gäng engelsmän och började med att krångla med sängar och skratta o gapa. Sedan försvann de för att kl tre komma inrusande igen, råka lägga sig i våra sängar, härja runt osv. Visst, sover man i dorm får man ju räkna med lite sånt. Men när folk har absolut noll hänsyn blir jag fan lack. Okej om det bara vart på natten, men halv åtta är dem igång igen! smäller med stegar, springer o spyr, garvar o har värsta disskusionen. Bad dem att vara lite tysta, det funkade i några minuter. Kul. Dessutom har vi, som Matilda sa, en fallenhet att hamna brevid klocktorn som ska börja plinga kl sex på morgonen XD Så mycket för den sovmorgonen på en månad.. Tvingade mig iallafall att somna om så fick några timmar sömn, om än inte bra sömn.


Okej, nog gnällt! Spenderade iallafall dagen med att fortsätta vår vandring och kolla in Köpenhamn. Både Matte och Matilda har konstaterat att här skulle man kunna bo. Sjukt mysigt och dessutom har vi haft grymt bra väder.


Så största delen av dagen har vi legat nöjda vid kajen med en glass eller powernapat och såklart shoppat lite (A). Riktigt nice sista dag.


Har fått nya rumskamrater inatt. Två trevliga tjejer från Sverige o några som ligger o sover nu som jag inte träffat. Det kan ju inte bli värre iaf!


Hade bäst! (:


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0