Glad midsommar!

24 juni

Även fast vi betalar nästa 400kr per natt för boendet blev vi förvånade när det ingick frukost. Ändå inte för höga förväntningar med tanke på frukostarna innan. Men när vi kom ned började de servera omelett, bacon, te och toast med marmelad. Yes tänkte vi och planerade att klara oss hela dagen på frukosten (Y)


Fast Amstredam är största chillstället tänkte vi att vi borde göra något vettigt och började gå mot Anne Franks hus. Hade ju faktiskt förberett mig och kollat på Anne Frank filmen innan vi åkte så såg lite fram emot det.


Någonting hände på vägen och vi hamnade istället på shoppinggatan. Matilda vill säga att de beror på Matte
som läste kartan fel, medan Matte säger att han ledde oss dit Matilda pekade ^^

Iallafall så resulterade det till att Matte, vart skor nästan gått och begravt sig själva, fick nya skor. Jag fick ännu en klänning (A) Vila är min favoritaffär! och Matilda köpte örhängen. Sen hade vi lite panik över hur pengar vi gjort av med ett tag.


Om vi nu ska möta några motgångar under resan så är det ju iallafall bra att de kommer såhär när vi nästan är hemma. Tex. slutade Matildas kontokort att funka och när hon skulle ringa om det upptäckte hon att minneskortet i mobilen lagt av och utbröt "jävla arselhål"


Anne Frank museumet var grymt! Matte missade nånting som blev avskräckt av den långa kön utanför. Vi är ju grymma på att stå i kö vid det här laget och har dessutom absolut ingen tid att passa till nånting så det var inget som störde oss. Det kan iallafall rekommenderas starkt om ni ska hit.



På hostelet gjorde jag den otrevliga upptäckten att mina skor börjat möggla!! Blir sanering av ryggsäcken och allt som är i när vi kommer hem XD Har ju trotts allt några timmar på oss på tisdag kväll innan vi åker vidare till Peace and love. Haft lite framförhållning och skrivit upp tvättid och det lär behövas! Frågan är om tvättning ens räcker för att rädda kläderna ^^


 

Matilda och Matte gick iväg och köpte billigaste maten, pizza. Vi har gått ned på sparlåga nu när reskassan började tryta. Letat billigaste hostleet i Köpenhamn där vi ordagrannt ska ladda upp till P&L. Hade fan aldrig trott att Amsterdam skulle vara dyraste stället vi åkte till! Tom Mc Donalds är dyra. 5kr för att få lite ketchup!


Hamnade på nått sätt på en kines karaokebar och skyndade oss ut efter att ha konstaterat att kineser INTE kan sjunga XD Hamnade på samma ställe som igår och pratade lite med bartendern som rekommenderade några barer. Vi drack iallafall några snappsar i form av jägerbomber och sjöng små grodorna, låten man spontant förknippar med midsommar ^^ Hamnade på ett hostel som hade bar o dansgolv. Riktigt kul! Efterfesten blev när hostlets bar hade "stängt" dvs. dragit för gardinerna och låst dörren för alla som inte jobbade på hostlet. Hade skottsk liveband som spelad både igår och idag, sjukt mysigt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0