Dagen efter

25 juni


Och idag har vi, tillsammans med resten av Sverige, mått precis som vi förtjänat ^^ Har regnat här i Amsterdam och det var bara skönt, så slapp vi ha dåligt samvete över att vi suttit inne från och med att vi checkade ut -- efter att jag och Matilda släpat oss ned till den lyxiga frukosten som vi inte kunde utnyttja lika bra idag -- tills vi blev utkastade tillsammans med några killar som ockskå checkat ut av den arga gubben i baren. "vad väntar ni på? ni har suttit här hela dagen, att det ska bli bättre väder eller?" Tror inte han menade att låta så arg, han visste bara inte hur han skulle uttrycka sig. Gillar tanten bättre! Tills vi blev utkastade hade vi iallafall en mysig skottsk pub, gratis wifi och mysig musik i bakgrunden.

Vi hade absolut ingen ork att göra massa grejer idag. Hyra cyklar är annars tydligen värsta grejen här i Amsterdam, något jag inte fattar då det är jättemycket folk på vägarna och halvdåliga cyckelvägar + att det var asdyrt. Något mysigt är dock kanalcyklarna, typ trampbåtar. Kan tänka mig att det är riktigt mysigt då Amsterdam har lite liknande kanaler som Venedig. Husen ligger så lågt att man kan tänka sig att några cm extra regn kan ställa till det en del för många hus. Men så ska väl Amsterdam vara en av de värst drabbade länderna av växthuseffektens höjning av havsnivån också. Har för mig att hela landet skulle försvinna rätt fort?


Well well, iallafall har man alltid ork för shopping. och med gott samvete också när man precis fått sista lönen ^^. Resten av dagen gick ut på att förbereda inför den 16h långa resan mot Köpenhamn. Det är ju helt stört! Hur kan det ta så lång tid? Får redovisa hur det gick imorgon!

Puss!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0