Coral poolparty!

Lördag 27e mars

 

Yoo

 

Vi sitter och lökar på verandan och refererar gårdagens vilda bravader. Vi har precis slagit rekord i sömn. Kl tolv! Jag vaknade dock i panik halv tio och trodde det var bombning på g. Det visade sig vara monsunregnet som överaskade alla turister. Löpte ut i handduk och tänkte rädda tvätten. På vår veranda stod massa thai och backpackers och räddade sig undan regnet. De blev lika överaskade som mig.

 

Igår blev vi överaskade av en storm när vi som bäst låg på stranden. På kvällen hände sjukaste grejen. Vi drog ned på stranden och tänkte börja föra lite. Då hittar Jakob och Claude oss. Grabbsen från Koh Samui. Inget konstigt med det, vi hade bestämmt att träffas. Det konstiga var sällskapet de hade med sig. ”Ida Larsson” säger grabben vid deras bord. Hannes, som jag snackat med på resedagboken och som skulle åka till thai samtidigt som mig. Världen är liten! Trodde inte sånt kunde överaska mig längre.

 

Jake köpte upp alla blomhalsband och lysande armband en lycklig thaitant gick runt och sålde på stranden, för att löpa runt och börja sälja själv. Business gick sådär!

 

Vi drog iväg till Coral bungalow pool party ”other (iq zero) people try to copy us, but we're the best” som de själv uttröck sig.

 

Där var det fullt drag. Skitroligt. Dock är det läskigt att de inte har någon vakt när det är så mycket fulla människor. En tjej slog i huvudet i poolen och svimmade av på botten. Ingen märkte nånting. Visste inte om hon skämtade men drog upp henne medan hon hostade och var as full. Hon kvickna till och två sek senare festade hon vidare. Skit många som dör här på ön.

 

Efterfest hölls på vår veranda med grabbarna och en stureplanssnubbe de fiskat upp på vägen. Petri 17år som fått biljett genom att sälja böcker på stureplan och nu överlevt genom att slicka på stenar och sälja snäckor när reskassan börja bli knaper. Yeah right. Men kul vare iallafall XD

 

Sofia fick sin skönhetssömn medan vi kilade och käka tunabaguette. Mums!

 

Nu ska vi hoppas på att monsunregnet inte överaskar oss när vi drar till djungeln för att rida elefant!

 

So long <3


Kommentarer
Postat av: Anonym

Vi försökte förstora tattoofotot, kör du inte med kameran, jätte grynigt... Men OK, inte så dumt. Nu är det tre i släkten som gaddat sig :-)

2010-03-27 @ 17:15:08
Postat av: Björn

Kul att ni festar lite det ska jag också.Till Rockland (Sala)Texasbluesgubbe Bugs Henderson kan bli hur som helst aldrig hört.Fingal har den stora vänligtheten att köra så troligen slinker det ner en o annan pils.Ha inte bråttom hem snön ligger kvar och det är gråväder med några plusgrader.

ha de Pappa Björn.

2010-03-27 @ 18:36:11
Postat av: Sophiie

Pappa: nice med rockland! fingal är alltid så snäll! vi tänker inte komma hem än på läääänge! visserligen är det regn och gråväder här med nu, men det är ju ändp 40 grader varmt :)



Tattoo-fotot är taget med min kamera, så nu vill vi inte höra något gnäll! ;)

2010-03-28 @ 13:17:58
Postat av: Ida

haha (Y) de kanske kommer en closeup senare om jag far lust ^^

2010-03-28 @ 13:28:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0