Swedish tennis party!

Lördag 23e januari

 

Jag och Olivia var vandrande wet t-shirt competition idag när vi morgonpromenera i spöregnet. Som tur var är det inte kallt. Vi plockade upp Paula och City of Gold som vi drog hem till mig och kikade. Grym film. Kändes dock som man borde se den minst en gång till för att hänga med. Alla ser ju likadana ut! Och så växer dem upp och då ska man fatta att det är samma person osv. På gränsen till för avancerad just idag XD

 

Vi tänkte börja ladda om i tid till kvällens Swedish tennis party i St Kilda. Som vanligt blev vi på nått udda sätt sena iallafall. Väldigt oplanerat alltihop som vanligt XD. Vi tänkte att vi skulle samla alla tjejer hos mig och föra men Paula hade pratat med några kompisar inne i stan så det slutade med att vi åkte dit istället. Olivia jobbade oturligt nog.


Efter massa krongel hittade vi till huset vi skulle till. När vi skulle åka upp till 24e våningen där Paulas kompisar Robert, Tobbe och Marcus bodde så anade vi aldrig de dolda säkerhetssystemen i hissen. Vi smet in med en annan tjej och när hon hoppade ut på sin våning vart vi inlåsta. Skitläbbigt. Paula härjade och tröck på alla knappar och precis när vi tänkte ringa så var det nån som tröck på knappen på bottenvåningen så vi åkte ner igen.

 

De hade värsta utsikten över city från lägenheten. Pool, gym och uteplats på taket. Riktigt nice. Den nya Ida, Ida 3, kom dit. Glad tjej med härlig Umeå dialekt. Senare kom även Ida och Lisa. Blev ölspel, när vi kommit överens om reglerna som inte var samma i olika delar av Sverige ^^. Skitkul.

 

Vi som egentligen skulle vart där kl sex, kom nu vid tolv istället till partyt. Liten missberäkning. Det gick inte att missa var festen var. Utanför stod massa folk med flaggor och sverigetröjor som inte fick komma in för de australiensiska vakterna. Vi hade hoppats på att det skulle vara massa svensk musik, men så var det förstås inte. Fyndade en sverigetröja, lärde mig dansa rullstolsdans och blev utskälld av en brat som blev arg för jag inte kände igen honom.. hm.. Råkade komma på två killar pussandes i ett hörn och fick lyssna på ett långt utlägg om att de absolut inte var gay ^^. Träffade vår kiteinstruktör Martin som jag knappt kände igen utan kiten runt magen ^^


Iallafall var uppdelningen så att det var ungefär 70% svenskar på festen. Resterande 30% var australiensare som gillade svenska tjejer. Var inte mycket till sverigeparty. Var mer som en utgång med lite fler svenskar än vanligt. Men kul vare.

 

Blev donken efteråt. Försöka komma hem fem pers från st kilda kl fem på morgonen är hel omöjligt. Vi hittade en taxi som kunde tänka sig att klämma in oss fem st i bilen. Precis när vi ska åka iväg kollar vi till höger och upptäcker polisbilen som dubbelparkerat brevid oss. Chaffisen säger lugnt ”ehm tror någon av er att ni skulle kunna hoppa ur taxin ett tag”. Sen körde vi fem varv runt st kilda för att kunna plocka upp tobbe som blev kvar. Lyckades inte så bra, han fick ta en egen taxi. Snälla chaffisen startade om taxametern två ggr och sparade oss 20 dollar XD. Paula tvärslockna i taxin och Robert satt och diskuterade med chaffisen om hans mamma brukade ha kokosmjölk i maten eller inte XD haha.

Paula fick ragg ^^  direkt från familjen adams. Foster. hahahha


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0