Here we go again

Tjabba. det ar den 4e januari 2010 klockan ar 10 och jag sitter vid datorn pa ett hostel precis brevid tagstationen i Sydney. Byron Bay var totalt omojligt att hitta boende i. Vilket vi hade anat lite... Iallafall spenderades gardagen i Coofs Harbour. Mysig stad av den lilla del vi sag av den. Kaka restaurang och surfade. Nu nar vi ar vana med kristallblatt vatten, 30 grader varmt gnalldes det lite nar det var tang i vattnet och det regnade. men men.

Pa stationen fick vi antligen vart fyrverkeri! Helt plotsligt fick nan for sig att smalla smallare i en kvart och vi hade forsta parkett over forestallningen dar vi satt och vantade pa nattaget.

Vi akte nattaget till Sydney och fick en harlig natt till pa taget, med nackvark och dessutom fros jag hela natten denna gang.


Nu har vi precis kakat frukost, vadret ser ut att borja bli battre och vi ska till Bondi och surfa. Sen har Felix bestammt kvallsaktivitet. Varldens dyraste film pa varldens storsta 3D bio. Avatar och Sydneys Imax.

Imorrn pa dagen aker vi till Canberra och Tuula och Seppo.

Soo long!

Kommentarer
Postat av: Ulla

Det var ett fasligt flängande på er Larssons! Hoppas ni får ett par lugna dagar i Canberra, åker ni buss eller tåg?

2010-01-04 @ 14:33:58
Postat av: Matilda

Vad ni hinner med! :P

2010-01-04 @ 17:14:26
Postat av: Ida

haha jaa de blev lugna sköna dagar i både melbourne och canberra :)om man jämför med innan ;) stackars familjen, behöver väl ta semester efter semestern ^^

2010-01-19 @ 13:34:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0