Gadi mirrabooka

Lördag 16e januari

 

Olivia kokade gröt imorse medan jag var ute o gick. Service! Fast det är svårt att få sällskap till promenaderna ^^ Vädret var jättefint, så vi bestämde oss för att ragga upp Paula och åka på picknick i Albert park.

Parken var torr och gräset var gulnat. Been there done that. Satt oss brevid en kricket plan och la vår själ i att försöka förstå reglerna. Vi förstod inte ens vilka som var i samma lag. De hade ju samma kläder på sig :S well. Spelarna gick på te paus, mesig sport det där, så vi ägnade resten av tiden att spela kort och snacka skit. Ingen kände för stranden så blev kvar i parken.

 

Kvällen var det planerad utgång igen ^^ andra chansen. Folk droppade som vanligt. Så jag och Olivia var tappra och laddade upp med Beta house. Riktigt kul film XD

 

På vägen med tåget in till stan hoppade vi in i vagnen som vanligt, och jag ställde ned drickan jag hade med mig på golvet. Killen brevid oss småkollade hela tiden. Vi började snacka om vilka böter Mercedes fått för hon råka somna med fötterna på sätet. Så Olivia tog automatiskt ned dem. Precis när jag tänkte ta upp drickan gör de två killarna brevid oss tecken till varandra, och så vänder de sig båda två med ID och ber hela vagnen visa biljetter. Precis som men in black! Svincoolt. De hade suttit iskalla hela resan och sen helt plötsligt gör de ett ryck. Precis när vi skämtat om att han brevid oss var en secret agent. Trodde ju privatspanare var en myt! Hela vagnen var lika chockade och alla satt resten av resan och snackade om hur bra de spelade och vilken tur alla hade som hade biljett just den dagen ^^

 

Iallafall kilade vi till Young and Jackson, Baren som man inte kan undgå att se varje gång man är inne i stan men som vi aldrig gått till. Måste kolla läget, tänkte vi. Och så blev vi kvar där. Det var mest äldre. Men som bekant innebär det oftare gratis dricka... DJ delade också ut gratis dricka och de körde bra musik och så kom det ett liveband. Tillslut var det ingen idé att åka till st Kilda, och det ville vi iallafall inte. Lisa kom förbi med sin kille ett tag och höll och sällis.

 

Vi träffade en norsk som hela tiden försökte prata svenska XD. Vi upptäckte att nattbussarna gick hyffsat åt rätt håll och faktiskt gick att ta om man inte vill åka hem med sista tåget vid ett. Fick även se southern cross för första gången. Och vi träffade australienska hockeyspelare som hade full koll på sveriges spelare.

 

Det är när man inte planerar nått som det blir som galnast som en klok Olivia en gång sa.

puss!


Kommentarer
Postat av: Sophiie

jag misstänker att de roligaste delarna hoppades över här ^^

2010-01-19 @ 18:46:04
Postat av: Ida

haha tyckte du inte inlägget var detaljrikt ^^

2010-01-20 @ 02:41:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0