City of god

Måndag 25 januari

 

Kämpade verkligen för att komma upp i tid. Vet inte vad det är i mig som gör att trotts 10timmars sömn strejkar kroppen och ögonen vill inte öppna sig. Efter snooze från 8.30 var fjärde minut så kom jag tillslut upp en timme senare. Rekord hittils faktiskt. Drog ut på morgonpromenad, väldigt nöjd. Det hade nästan inte ens hunnit blivit varmt än.

 

Ny vecka nya möjligheter.

Igår ringde vi till filmuthyrningen och sa att det uppkommit en emergency och att vi verkligen inte kunde lämna tillbaka filmerna. Kvällen spenderades sen framför en av de sista beckfilmerna jag har på datorn som vi inte har sett än.

Btw så är filmhyrning en av de få saker som är billigare här än i Sverige. 5 filmer i en vecka för 6 dollar. Alltså ca 40kr. Perfekt.

Iallafall, Idag var vi ju tvungna att ta oss till Balaclava och lämna tillbaka filmerna. Paula hade några timmar ledig på dagen och fattiga som vi är tänkte vi att vi kanske kunde cykla dit.

<3 googlemaps.

 

Med hjälmarna på plats och Paula på sin gamla damtralla utan broms och jag med min skavsårscykel, utan att gå mer in på detalj, gav vi oss iväg.

 

 

”Jesus celebrate his life” på en skylt brevid en söt liten kyrka var inkörsporten. Helt plötsligt befann vi oss i mitten av Melbournes sektförort. Olika udda kyrkor varannan meter och ungarna gick runt i klasar med långkjolar, bohemiskt långt hår, kippa, kostymbrallor och flätor vid öronen. HJÄLP!

Vi cyklade på som sjutton mellan små förfallna kvarters kioskerna.

 

Väl i Balaclava kände vi igen oss igen. Paula kände dessutom igen killen vi råkat lura med på tramen till st kilda för hundra år sen. Hur troligt är det att vi ser honom överallt bland 3,5 miljoner människor! Som tur var kände han inte igen oss med solbrillor och hjälm ^^.

 

Cyklade vidare för att spendera eftermiddagen på St Kilda beach. Och allting helt gratis. ^^

 

Höll Paula sällis på kvällen när hon var barnvakt. Glass och jordgubbar :) Kikade en ny serie om elitgymnaster, kan vart första gången vi tittar på en serie som båda tyckte var bra ^^

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0