Australian Open!

Tisdag 19 Januari

Imorse packade vi solkräm ( nej förresten, den glömde jag) regnjacka, shorts, mat i massor, tjock tröja, paraply och ett glatt humör. Igår kväll ringde Nathalie och var övertygad om att Soderling skulle spela på Au Open idag, Jag var inte sen med att hänga på. Både Olivia och Paula lyckades som tuur var få ledigt från jobbet!

 

Paula som är morgonpigg hade dragit till Southland och inhandlat äkta facepaint. Så vi smetade dit några svenska flaggor i ansiktet för att hänga med i gänget! Haha. Tanken var väl egentligen sverigetröjor och flagga. Men det blev så impulsivt allting att vi inte hann!

 

Vi drog till arenorna och court 2 där han skulle spela. Skitmycket folk överallt och det vimmlade av supporters och storbildsskärmar. Vi var där i tid så vi hann se matchen innan Söderlings, så vi hade en chans att lära oss reglerna innan det verkligen gällde, av svärmen av insatta sverigefans som vi hittade på vägen. Matchen innan gick snabbt och när han började satt vi perfekt i mitten av hejaklacken på 150 ivriga svenskar som av genuin tennisglädje åkt till andra sidan jorden.


På raden under oss hör vi en kille viska till sin kompis och peka uppåt läktaren ” öjj kolla, där är Au Open legenden, Frasse!! Han har vart här hur många år som hälst” Kikar upp och ser Frasse, en enorm gubbe med bandana. Han var väldigt lågmäld jämfört med de unga nykomlingarna i klacken. Men ibland hördes konstiga rop som ”Robin smeker” och hejaramsor med ”blossa” melodin ...”mongot heter frasse”

 

I 3,5h spelade de, och lika länge höll sverigeklacken upp humöret och hejaramsorna i med och motgång. När han började tappa och spanjoren kom igång så vaknade helt plötsligt de sk. Medgångssupportrarna som hejade på honom.

 

De sista man kan beskylla att han förlora är iallafall hejarklacken. Antagligen den största klacken bland alla länder. Och garanterat den mest aktiva.

Innan matchen hade vi resonerat ”ska vi se den här matchen eller nästa han spelar?” Och så åkte han ut i en match som han så lätt skulle vinna? Well Den trogna klacken var nog nästan mer besviken än Söderling själv när vi satt där med hesa halsar och såg honom gå ut med snabba steg sekunderna efter matchen avslutats. Utan så mycket som ett tack till publiken som svettats och brännt sig på näsorna i 3,5h! Den arroganta jäveln gick bara förbi småkillarna som ville ha autograf. Det kanske finns en anledning till varför han är så oomtyckt härnere...

 

Sofia Arvidsson skulle också ha spelat precis innan Söderling idag egentligen... men matchn blev flyttad till imorgon. Tråkigt, vi som trodde vi hade sån tur och skulle få se båda.

 

Favorit ramsan var ändå ”Robin S, Robin S, Robin Robin S, Han har långa ben, han är aldrig sen, Robin Robin S”

 

För hoppningsvis får vi träffa alla supportrar igen på lördag i St Kilda. Var det någon som sa Swedish Tennis PARTY?! ^^

Nu hoppas vi att Sofia vinner så vi har något att fira!

 

Som en avslutning kikade vi runt i alla sponsor tälten och köpte oss en äkta Au Open T-shirt. Been theree, Done that. Got te t-shirt. ^^

 

Väl hemma med tjejerna träffade vi Miguel och det blev fullt kör med kindpussandet som jag aldrig kommer känna mig bekväm vid. Dock hade jag ju glömmt att hela kinderna var fulla med färg å Miguel fick en snygg svensk flagga på kinden ^^ haha lite pinigt!

 

Flaggorna matchade utmärkt till solbrillebrännan som jag dragit på mig under dan. Svider som sjutton.

 

Avslutade dan med att kika the duchess. Hemst film. Hemskt bra också. Om det är någon som har tips på inte föör nya filmer så är jag idel öra :) har ju som sagt skaffat mig lånekort!

 

Märkt att det vart grymt dålig uppdatering med bilder på bloggen lately. My bad.. tar bara så lång tid. Men bjuder på några godbitar från dagen ^^ kommer videosar på klacken på facebook snart med om nån vill kika.

Aussie open shirt


Paula, Nathalie, Johanna och Olivia


Söderling, rankad 8a i världen. Eller var snarare

En liten del av sverigeklacken ^^


Nymålade och pepp!

Puss och puss (:


Kommentarer
Postat av: pappa

han är aldrig sen, Robin Sobbing S” kanske passar bättre?

2010-01-21 @ 11:38:02
Postat av: Ida

ja kanske huhu (;

2010-01-21 @ 12:11:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0