en jäkla mix

10 april

Vi vaknade upp i panik imorse. Man kan aldrig vara säker på om det är tsunamivarning eller tanten i receptionen som frågar om vi ska stanna en natt till, fast vi redan betalt för tre more nights. Idag var det receptions-tanten. Senare kom kanadensarna förbi och skrämde oss minst lika mycket. De var söta och sa hejdå innan de skulle tillbaka till Melbourne där de känner Ida och Ida. Wtf!? Hoppas att de bjuder på några mysiga pix från Nanas superkamera sen.

Förvirringen är stor. Är det lördag eller söndag?


Sofia har blivit angripen av en läskig bakterie och jag och tanten på apoteket gör allt i vår makt för att få henne back on track.

Förutom lite nödshopping såg dagen ut som en vanlig dag i paradiset.

Thaiarna lär sig aldrig vår supersvåra frukostmeny bestående av ägg yoghurt, musli och banan. Det får vi nog leva med tills vi anammar deras traditioner, kokt ris.

Vi har insett att man lätt kan smyga sig in till Princess poolen där vi har spenderat dagen när havsvattnet var så lågt att man fick vada ut 100 meter för att kunna rulla sig i det kokheta vattnet medan man i riktig skillinge beach anda gick upp med varenda hårstrå på kroppen färgat av grönt äckel.

 

Fast vi aldrig trodde att vi skulle ta tummen ur arslet och genomföra det så tog vi en longtail taxi och invigde Long beach idag, med Sofias grabb och hela england gänget. Longtail resan hamnar lätt på vår top tio läskigaste vi gjort listan. Efter att ha suttit och svettas tio minuter i vår båt medan thaien fixade med motorn och efter ca 500 ”fuck” i olika former av de trevliga engelsmännen så hoppade de helt plötsligt över till den andra båten där halva gänget satt. Så 20 pers åkte vi iväg i samma halvsjunkna båt medan de stod och vinglade i mitten. Vi var övertygade om att vi skulle välta.

 Dock klarade vi oss och long beach var superfint. Vattnet var mycket klarare och svalare och det blev djupt fort. Helt klart värt ett besök när vi ändå hängt på phiphi i tusen år.

 

 

Vi introducerade HJ för the gang och nu är de bästisar. Så kvällen till ära tog ja o Sofia med vår sangsom och våldgästade grabbsen på berget. Råkade läsa ett random vykort i affären på vägen och vi höll på o dö av garv när det sedan var underteckant: Hannes. Mer om det sen.

 

Blev förfest på deras hotell i djungeln. Där Hannes passade på att bjuda på ännu ett blodbad i ett försök att skaffa sig ett par äkta rayban.

Senare nere på stranden blev vi överaskade av ett monsunregn. I panik löpte vi och några tjejer från götet minus Sofia som vi förlorat tidigare under kvällen, upp till djungeln som även bjöd på en efterfest (Y)

 

Väl hemma insåg jag sedan att jag inte var ett dugg trött och dessutom saknade mitt sällskap. Skulle ut och interneta lite men insåg att klockan troligen var mer än jag trodde när allt var stängt. Hittade några typer som jag hängde med till Cheap cheap bar. Där hittade vi såklart Lollo och senare även Wille och en asgod tuna sandwich.

 

På vägen hem ännu en gång hittade jag vår granne sittande på vår veranda. Vi hamnade i djup diskution om hans bok som kan ha hetat the compleate turtle..nånting..

 

Så småning om kom Sofia insmygande och fick joina som ett fint avslut på kvällen.

 

Sjukt lång dag!

 

Puss o puss!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0