"spring/ summer 09"

Btw så kom rörmokaren igår. Var själv hemma med Cata. Precis när jag fixat mat till alla och de dragit iväg gör jag en toast till mig själv. Ska precis hugga in när de ringer på dörren. Orken... Släpade mig iväg och öppnar dörren med tofs mitt på huvudet, mjukisbrallor och grabbarna grus t-shirten ^^ Det var inte en gamling med släpig dialekt utan en good looking guy lite äldre än mig som står i dörröppningen och säger ”hi, I'm your plumber” trodde jag skulle skämmas ihjäl. Tio minuter av pinsam tystnad när han stod och fotade duschen och jag inte visste om jag skulle stå kvar eller gå därifrån. Om jag skulle säga något smart eller vara tyst. Cata garvade ihjäl sig i garderoben bakom mig XD moget (;

 

Vaknade upp X antal ggr i natt. Mardrömmar, kallsvettig och kunde inte röra mig... Tog ett tag innan jag insåg att krämporna i drömmen faktiskt var på riktigt. Jag kunde inte röra mig! En massiv stelhet hade lagt sig över hela min överkropp sen Body Combat passet igår! Tror att visa glömda och gömda kanotmuskler dramatiskt vaknade till liv.

 

Skickade ungarna till skolan och hade ett senare gympass idag så hann i lugn och ro (själv i huset) käka frukost en timme och prata med Matilda på msn. Det hör sorgligt nog inte till min vardag längre! Men stora planer på g, så de tar vi igen sen (;

 

Att jag rörde mig som C-3PO var inget som hindrade mig från att kasta mig på cykeln till Hampton mot ett Kimax pass på gymmet. Tyvärr samma muskler som dagen innan eftersom det som i stort sätt skilde passen ifrån varandra var att vi idag slog på punch bags, på riktigt! Ångrade min stora frukost när passet var så sjukt jobbigt så frukosten nästan var på väg upp. Blir garanterat vila imorrn ! Tränaren vägra tro att jag aldrig boxats förut. Var skönt att höra att de var nånting jag kunde ^^, vägde upp lite mot mitt totala fiasko på alla aerobicspass jag vart på.

 

Vädret idag har vart riktigt svettvarmt! Långt över 30 grader och sol! Har gått in min nya sandaler hela dagen, som för övrigt heter Naughty Monkey :S vad tänkte de på!

 

Såå.. vad har jag gjort idag då? ...Städat -_- Borde kollat vädret innan jag lovade något sånt! Skyndade mig dock skitmycket och städade bara halva huset idag, andra halvan imorrn. Solstolen + jag + New Moon. Vet att jag läst den hundra år nu. Men hinner ju bara en sida per gång jag läser!

 

Som jag anade igår så fick jag det ärofyllda uppdraget att skjutsa barn till aktiviteter idag! Alla överlevde och bilen är fortfarande i körbart skick. Viktigt.

 

Munkarna jag fick av Catrin gick åt på tre minuter. Alla var nöjda och glada. Har kommit på att sötsakerna är vägen till argentinarnas hjärtan. De är så ödmjuka och tacksamma hela dagen efteråt. Blir riktigt bra stämning :)

 

Mer kom och hälsade på hela kvällen. Lika kul som alltid att se henne (:

 

Hann videosamtala med mor och far och få reda på senaste nytt hemifrån. Inte varje dag, men de uppskattas lika mycket varje gång. Pratade lite resplaner. Tänker inte berätta hur de ser ut nu, de ändras snabbare än jag får reda på det!

En vanlig konversation, mamma och pappa med den dåliga camen, så man nästan får gissa vem som är vem! och jag med den liite för bra camen. Den här gången funkade inte deras ljud. De pratade och jag skrev tillbaka. Funkade riktigt bra, tills Valeria och Miguel ville komma och säga hej och inte fattade när jag förklarade att de inte kunde höra dem. Det ska inte vara lätt ^^  saknar er! vi ses snart :) <33


Kommentarer
Postat av: pappa

"inte vem som är vem" gillas /pappa

2009-10-29 @ 14:43:51
Postat av: pappa

"så man nästan får gissa vem som är vem" (står det ju) gillas /pappa

2009-10-29 @ 14:46:00
Postat av: Sophiie

haha Ida, du om någon hade lyckats erövra rörmokaren, mjukisbyxor or not!

2009-10-29 @ 17:04:47
URL: http://sofiaanholm.blogg.se/
Postat av: Matilda

Samtalen kommer med allt längre mellanrum känns det som :( men som sagt lika uppskattade varje gång :)

2009-10-29 @ 21:37:02
Postat av: Ida

haha jaa ni var så söta i camen så :D !

2009-10-30 @ 00:21:25
Postat av: Ida

haha inga såna planer (; blev bara så himla pinsamt :D var inte ett dugg berädd! kommer om två veckor igen (; haha får ta det då ^^

2009-10-30 @ 00:22:54
Postat av: Ida

har nästan gjort morgonsamtalen till en vana (; lika mysigt idag :P

2009-10-30 @ 00:24:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0