Somewhere only we know

Kom till THT aerobicen imorse med träningsvärk överallt och ont i örnen och halsen av nån konstig anldening. (inte kypokondriker!). Började med en rivstart. Alla hoppade runt helt hysteriskt i värsta koreografierna. Bara garvade, hängde inte med en sekund! Blev lite lättare sen dock. Skit kul :) glömde snart bort krämporna.

 

Käkade lunch med the cleaning lady som berättade om en olycka hon vart med i Familjens hus tidigare i år :S läskigt. Anledningen till att jag kallar henne ”the cleaning lady” är att jag aldrig kommer ihåg hennes namn.. marg..nånting.. maria.. eller nått sånt. Martha var det visst berättade Sofia nu (för tjugonde gången). Trolit att jag kommer komma ihåg det den här gången. Ialla fall kom hon idag med (och i måndags) means... att jag inte behöver städa huset alls (: solat lite istället.

 

Är iallafall en sjukt fin dag idag :) har suttit och solat med solstolen på framsidan av huset hela dagen, New Moon, spotify, mail hemifrån, själv hemma, (Valeria har åkt på semester) tills barnen kom och hade köpt slush till mig. (: göllungar.

Ska laga swedish pancakes till dem ikväll. Wilma, en svensk kompis till dem som är här, ser iallafall mycket fram emot det ^^

 

Det första jag tänker när jag vaknar och det är sånt här väder är att ni i Sverige borde vara här och njuta av solen med mig! Kommer bli nice när min alldeles egen svenska familj kommer ner snart (: längtar!

 

Ikväll blir det utgång med tjejerna i st Kilda. Mer om det imorrn i guess :) men först...pancakes!

 

Pussss! <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0