Do you mind wearing some deodorant?

Söndag 25 okt

 

Efter den otippade hemmafesten igår så var jag way för trött för morgonträning. Men klockan elva var jag pigg och glad (?)

 

Vem hade trott att Total Workout innebar ett massivt komplicerat aerobicspass? Och Vem hade trott att min kordinationsförmåga var som Agda 85. Rejält svettigt och mycket kondition. Inte så farligt på styrkefronten dock.

 

Den enda gubben i gruppen kom fram till mig efter passet och sa ”I was watching you during the class” jahaaaaa....tänker man lite misstänksamt med svett ända ner i strumporna...

Visade sig att han tyckte att jag såg ut som ett proffs på styrkeövningarna och undrade vart jag hade lärt mig det. Haha

Gör som Sofia... fast istället för att sitta brevid ett blekt sjukt barn för att se supersnygg ut på foton så tränar jag med ett gäng tanter för att se proffsig ut i jämförelse? Haha

Fast idag var det mest unga på gymmet. (Y)

 

Man får passa sig för att svettas för mycket på gymmet. Har man oturen att ha en extra stark kroppslukt kan man få höra ”Next time, do you mind wearing some deodorant?” av personalen. Dessutom blir man utkastad från gymmet om man inte har en handduk med sig för att torka av allt man använt. Great idé! Så länge man inte glömmer den. Kan även meddela att här i huset finns det ett gäng ”Re-Creation” handdukar som finns tillgängliga att köpa för de som glömt på gymmet ^^

 

Har fått reda på att genomsnitts au pairen går upp 7,5 kilo. Det gör en ju inte mindre sugen att hänga på gymmet!

 

Har även fått reda på att ett visst land har bytt till vintertid numera :S Innebär att jag ligger TIO timmar före nu! I princip omöjligt att prata med nån en vettig tid.

 

Fick precis ett mess från Anna som berättade att hon helt plötsligt ska åka hem, på onsdag :S Synd! Hann knappt träffas. Hoppas du får det bäst!

 

Suttit och försökt planera semestern med familjen, det är som mest då man längtar hem när man verkligen märker hur illa det går att kommunicera med andra sidan jorden, Skype krånglar, No offence, men jag skriver ett halvt A4 och får tillbaka tre ord i minuten. Dyrt att ringa. Blir varannandag konversation per mail. Alla tycker iallafall det är lyx att få träffa familjen snart :) Det känns så också!

 

Chilla dag med New Moon och några timmar powernap (;

 

Nu på kvällningen tog jag mod till mig och hade lite serious talk med Valeria. Om att jag vill ha ett tidsschema, och tyckte det var tid att berätta att jag skulle extrajobba imorrn. Hon har själv föreslagit att jag ska söka extrajobb, men kunde inte undgå att höra en liten sur nyans när hon svarade iallafall... Det är inte jättevanligt att au pairerna tycker om sin familjer har jag märkt. De mest vanliga snacket på fritiden bland au pairer är hur himla trötta de är på sina familjer. Tur att man kan avreagera sig på någon, när man går runt och är glad och snäll för jämnan. Påfrestande? Ja.

 

Förutom Powernapandet, pizzan och boken har jag faktiskt varit duktig och städat mitt rum idag! Hittat lite pengar och SIM-kort och andra grejer som är bra att hålla reda på XD men som jag fick höra. ”Du jobbar ju bara hos dem , De ska ju egentligen skita i hur det ser ut på ditt eget rum” Men försöker desperat hänga kvar vid att ge ett bra intryck ^^ Ta det lugnt mamma .. det är inte SÅ farligt stökigt XD

 

För övrigt har jag lagt ut lite bilder på facebook under mappen ”Australien 1” kika in om ni är sugna (;

 

Pussis!


Kommentarer
Postat av: Ulla

Ida, jag tycker din familj verkar ovanligt vettig ändå jämfört med hur vissa av dina kompisar tycks ha det. Men att få ett schema är inte för mycket begärt, det ska ju finnas utrymme för exempelvis studier eller "extrajobb". Jag hade tur som hamnade i en bra familj i Paris och att bo "separat" är perfekt. Då får man vara i fred när man är ledig. Ha det från Stor Ulla!

2009-10-26 @ 15:11:15
Postat av: Ida

ah ne jag ska inte gnälla alls över familjen :P de flesta jobbar runt 40h i veckan.studier blir det nog inte mycket av ^^ men extrajobb, träffa kompisar och träna utan att behöva fråga om det är okej varje gång vore nice (; Ungarna springer lite in och ut i mitt rum ändå och använder min toa.. så ifred får jag väl inte riktigt vara ^^ Men kan alltid säga till dem när jag tröttnar. Kram! :)

2009-10-27 @ 08:01:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0