Kitesurfing

Söndag 15:e nov

 

Uppe tidigt idag med. Man ska ju inte få sova för att det är helg inte. Cyklade till Hampton och blinkade lite med ögonen så gubben på News Agency skulle låta mig köpa biljetter fast det egentligen inte var öppet på söndagar. Köpte 4 biljetter till ”Chicago the musical” som jag och tjejerna ska kolla på... Kommer bli riktigt kul (:

Gym, sen var det dags för det vi väntat på sen vi kom till Melbourne! Vår första kitesurfing lektion!
Eftersom man förutom själva surfandet måste hålla reda på en kite, så hade vi första lektionen på land. Vi hade en lärare från Frankrike och en från Tyskland. Vi hade vissa svårigheter att förstå fransk-engelskan, men de löste sig ^^ . Fick 3h lektion ist för 1,5h som vi skulle haft. Och helt algom varmt ute. Tummen upp för det!



Riktigt grymma var vi, klarade alla övningar och gick vidare från träningskiten på 1,5kvm till 5kvm innan dagen var slut... Fick lära oss säkerhet, hur man ska komma upp på kiten, olika vindar osv... Längtar som fan till nästa helg, som vi kommer spendera uteslutande på beachen!

Dinner på Dendy Deli sen. Vår indiske servisör- kompis ville att vi skulle komma förbi och säga hejdå innan han åker tillbaka till India. Kommer sakna honom :O

 Mer pics kommer på FB :)

Hugs  n kisses <3


Kommentarer
Postat av: Ulla

Anders är jätteavundsjuk, han vill också testa kitesurfing.

2009-11-18 @ 22:12:46
Postat av: Sophiie

måste man inte vara jättestark för att klara det? det påstod iaf liz bror :)

2009-11-19 @ 17:00:26
URL: http://sofiaanholm.blogg.se/
Postat av: Ida

ulla: Ska ha lektion i vattnet för första gången idag! Får se hur det går. Dock är det kallt och regnar... är inte så jättesugen ^^



Sofia: jättestark är väl kanske en överdrivt. Men svårt är det! och jag flög lätt 3 meter med träningskiten om man fick den fel i "powerzonen" ^^ får se hur det går idag!

2009-11-22 @ 06:27:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0