Dagen som gud glömde.

Lördag 28e november

 

Blev väckt av att Paula ringde och taggade för att åka in till city. Jag var helt förstörd. Kommer inte ihåg nått från det telesamtalet. Kunde inte somna om och orkade inte träna. Så gav upp och kilade in till city. Mina ögon var på något konstigt sätt helt ljskänsliga. Så satt och grinade en timme innan det gick över.

 

Vi använde Paulas alla kuponger och började med Aquariumet. En stor besvikelse. Pinvginerna var skitsöta! Men sen var det inte mycket mer. Man blir mätt på att se konstiga fiskar. Ingen rekommendation. Tur att vi betala halvpris.

Kilade iväg till glorias coffé och använde fler kuponger på kaffe. Gingerbread cinnamon coffe. Det mest juliga hittills. Jättegod. Med en bieffekt. Illamående.

 

Kilade till Souvlaki Hut och använde en en gång lite kuponger. Käkade den äckligaste souvlakin i mitt liv. Skitträligt.

 

När vi gick till tåget så kom det en kille löpade, såg riktigt hög ut. Så löper han fram till en uteliggare och börjar med att slå honom i ansiktet så man hör näsbenet gå av. Och sen fortsätter att mala slag och sparkar och löper sen iväg. Skitobehagligt! Vad ska man göra :S Törs inte dirr gå fram och försöka stoppa. Mycket läskigt ska man få se här.

 

Åkte till St Kilda och skulle kitesurfa. Hur gick det då? Jo, vi var as taggade och vinden var enligt oss helt rätt idag. On shore.

När vi kommer dit är det inte en käft där!

”oj, vi glömde visst ringa och säga att det var inställt” säger de i telen. ”vinden är dålig”...

TREDJE gången...inte okej. Vad ska man göra. Bli förbannad som fan? Check! Men det hjälpte ju inte mycket. Kitesurfing tjejerna som för övrigt inte gillar att vi tar lektioner med ”deras” killar ”glöööömmde” ringa oss... sure!

 

Planerna på utgång blev helt sabbade när min familj helt plötsligt ändrat planer och inte skulle åka iväg hela helgen och campa. Förfest i mitt rum? Visst. Men hur kul... Dessutom regnade det som sjutton och var riktigt kallt ute. Olivia fick ögoninflammation och orkade inte följa med. Tippad kväll XD

 

Kilade hem till Paula och kikade ”Bring it on” och snacka lite skit. Orkade inte gå mina 500meter hem så blev en sleepover. Massa mys i Paulas dubbelsäng ^^

 

Kram o Puss minibuss


Kommentarer
Postat av: Sophiie

skärp dig, fiskar är det roligaste som finns :D jag minns när ni i natur fick åka till aquaria medan vi samhällare fick åka till stadsmissionen. FAIL!

2009-11-30 @ 12:39:56
Postat av: Ida

hahah jaa det var iofs en hit ^^ men allting är ändå så konstigt här att man bara "happ.. en fisk som ser ut som en sten..." hah ^^

2009-12-03 @ 09:13:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0