I skrivandets stund..

... har vi precis checkat ut och sitter och väntar på att bussen ska komma om två timmar och hämta upp oss. Sedan väntar en 3,5h lång resa upp till Agnes Water där vi ska spendera två dagar.

Imorgon har vi nämligen eftre massa krångel lyckts boka en tur till Lady Musgrave. Båt tur och snorkling i barriär revet väntar! Turen blir inställd vid dåligt väder, så håll alla tummar ni har att det här ska gå vägen nu!

Idag har jag och pappa varit ute och morgonlöpt i monsunregn. Skorna sög upp så mycket vatten de kunde och vägde typ 7kilo och det var nästan risk för vattenplaning när vi susade förbi. Men pigg blev man iallafall och värmen är det inga fel på!

Jag passar på att bjuda på lite bilder från resans gång sålänge :) ....

se och njut!

Sydney juletid

Syskonkärlek <3

Aussies djurliv

En helt vanlig dag med familjen Larsson

Pose på piren i Hervey Bay

Dingo!

Race på stranden!

Bror och jag

mm.. ja..

Felix matar stingrockorna

Kommentarer
Postat av: Ulla

Ni missade inget, Dom dummaste körde aldrig "Jesus hade skägg" tyvärr. Hoppas ni får en bra tur till revet, de två gånger jag snorklat på Stora Barriärrevet har varit fantastiska upplevelser.

2009-12-28 @ 11:46:28
Postat av: MiA

Julmat suger alla dagar utom julafton/juldagen. =S

Den är bara så fet och dryg, växer i munnen, smakar bara tröttsamt - vi ska ignorera matresterna! Grilla i stället.

Strips, sås, grönsaker.

Grilla!

YES, we can!

=D



Klockan är 16.57, det är bäcksvart, -5 grader och snön ligger kvar. (Petri tömmer grannens förråd och jag surfar uppenbarligen.) Snögubbar är kul, Q2 åker inte gärna pulka, snöbollskrig är överskattade enligt 4-åringen... Q1 kastar sig ut i pulkabacken som en besatt, krigar vilt och bygger kojor. Stor skillnad på barnen här =)



Schöping och Q-sör ligger på den plats i landet som vädergudarna glömde..? SMHI (de j-larna) har lovat -30 grader på onsdag. Det brukar vara minus 30 i två veckor i mitten av januari först så vintern har lite bråttom.



Huvudet i sanden. Lalala bingo, bingo...



Grilla - yes we can!

2009-12-28 @ 16:58:28
Postat av: Fredrik

Löpning i sand känns avlägset.Var nyss ute på en löprunda.Minusgrader, alltså tvåsiffrigt.

2009-12-29 @ 13:28:45
Postat av: Ida

Ulla: tråkigt! bästa låten ju... Snorklingen var underbar även om resan dit var en riktigt womit inferno.. pappa tyckte du kaxade med ("två" gången) haha ;) jag ska garanterat snorkla lite mer innan jag kommer hem till kylan.



Mia: mamma och pappa refererar till sist de var i australien och vintern var den kallaste i mannaminne. Sommaren efter var även den väldigt kall och otäck. så spara lite på gnället ;) här surfas det också. Fast på noosa beach :D quintus kanske blir surfarkille istället ;) gott nytt på er!



Fredrik: pappa undrar om du slagit på stort nu och köpt en luftväxlare nu (; här vet mn inte om det är svett eller regn som rinner längs ryggen. Kvavt!

2009-12-31 @ 01:49:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0