Babysittar helg

Blev introducerad för hela schemat inför helgen på fredagen. En hel massa aktiviteter som innebar ungefär bilkörning nonstop. Valeria insåg tillslut att det inte skulle funka och gav mig ett något rimligare schema, ställde in GPSen på alla tänkbara mål och adresser och telefonnummer till halva Australien.

 

Drog iväg med ungarna och deras kompisar till en stor typ lagerlokal helt anpassad för att ungarna ska kunna springa, skrika, hoppa hoppborg, leka i bollhav, klättra, åka rutchkana osv. Det var även anpassat för föräldrarna med bord, stolar och en kafeteria. Kände igen några av mammorna, men var inte ett dugg sugen på att socialisera. Satt i ett hörn, pluggade in ipoden med musik som överröstade ungarna och min underbara bok ^^ Allt för lönen!

Måste även skryta att jag numera har kört fem filig väg i vänstertrafik. Nästan så man kan skriva med det i Cvt va ^^

 

Senare vare dags att hämta Martina och 4 tjejer till från ett party. Efter lite samarbete kunde de komma ihåg var de bodde också. Vilket förenklade mitt skjutsande lite.

Var verkligen skitsur på Valeria. Hur kan hon lova att jag ska ta ansvar för tusen andra ungar....

De höll iallafall tjejerna ifrån att bråka med varandra så nått bra kom det ur det. Jag somnade rätt snabbt den kvällen!

 

 

 

Jag vaknade dock lika snabbt när Martina löper in i mitt rum och skriker ”Ida, Where's my kumon!!” Kändes som jag sovit en minut. Kommer inte ihåg vad jag svarade. Om det var en svordom hoppas jag att den var på svenska iallafall!

 

Lugn dag. Tjejerna är bra på att underhålla sig själva. Tv heter det visst... men jag tänker inte gnälla … den håller dem tysta och ifrån varandra att bråka . Valeria och Miguel får stå för de lärorika aktiviteterna i deras uppväxt ^^

 

Valeria ville inte att jag skulle behöva laga mat, så jag fick pengar och lite tips på bra restauranger istället. Ricketts point, beläget på stranden bortanför Sandringham blev det. Med riktiga mamma fasoner skickade jag in fyra tjejer i bilen och såg till att alla hade bälte och skor.

Mitt i kaoset avbryter lilla tjejen mig och säger med seriös röst.

”Ida, a bird just shared its poo with us”

Det var ett nytt sätt att se på den stora fågelskiten som täckte halva framrutan, haha ^^

 

Cata påpekade att jag kunde ha party i huset om det kändes tomt när de åkt.

 

jag tog på den oskyldiga minen med ett-.. ”nej gud det har jag inte ens tänkt på” he he...

 

Somnade klockan tio den kvällen.

 

Insåg att det Tur att de var den här helgen jag fick babysitta. Har en hel vecka att vila upp mig på i ett stort, tomt hus. Sova hur länge jag vill på dagarna och göra vad jag vill ^^ .

 

Om nån är nyfiken kan jag tillägga att Magnetherp inte hjälpt ett skit än så länge, fast jag aktivt använt den.

 

Mission completed!


Kommentarer
Postat av: Ulla

När jag läste om fågelbajset tänkte jag genast på Felix som "råkade tappa en liten sten" när vi var på gökotta i Torpa för en massa år sedan.

Ulla

2009-12-17 @ 11:50:50
Postat av: Sophiie

Jag kunde få lite småångest över lillkillens tv-tittande och bristen på lärorika aktiviteter, det känns hemskt att se på hur barnen försummas! :S

2009-12-17 @ 14:48:34
Postat av: Ida

hahahah jaa ulla de var något i stil med den ^^

Sofia: äsch inte mina barn ju (A) mina barn ska aldrig få kolla på hanna montana :O hah

2009-12-27 @ 04:07:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0