Resfeber

Dags igen.. fast lite annorlunda nu.
 
Klockan är kvart över tolv onsdag kväll 29 aug 2012 (egentligen torsdag, javet) och jag skulle verkligen behöva sova. Innan söndag kl 10.10 ska jag hinna med följande:
 
-Packa till en stockholmsresa
-hälsa på farmor och farfar
-Spendera en grym dag och kväll i sthlm med Jossan och se Lady Gaga
- ha kräftskiva 
- kika ankracet
-  spa-eftermiddag
- öltält
kanske inte lååter så mycket men så är det alla tusen smågrejer som ska hinnas med. Vad ska jag ha på mig när jag åker? Vad väger väskan? Bråka med CSN, bråka med arbetsförmedlingen, hur fan funkar Icabanken?! packa det sista mobil necessär osv, tömma minneskort till min systemkamera som för övrigt inte hunnit blivit lagad, fixa reseförsäkring, betala räkningar, var är hårddisken jag beställde för tusen år sen? vadå min dator har för lite virtuellt minne!? var är fakturan till min prenumeration som jag fick idag? måste räkna timmarna jag jobbat i sommar så inte lönen blir fel eftersom jag haft så många schemaändringar.....
 
Och allt det går runt i huvudet samtidigt just nu.
Trodde det skulle kännas mindre när jag skrev ner det men det gjorde det inte.
 
Sen kommer den eventuellt framtida paniken på köpet:
Tänk om jag glömt packa nått! Tänk om jag suger helt galet mycket på franska! Tänk om jag hamnar i en för svår klass? Tänk om jag hamnar i en för lätt klass? Tänk om vi är blåsta på lägenheten? Måste hinna köpa skolböcker och grejer, tänk om CSN strular när jag kommer ner.
 
Dessutom är jag galet varm och mår illa när jag rör på huvudet...
 
För övrigt har vi möblerat om i lägenheten (igen) och köpt en ny soffa... Ge mig en vecka hemma till så hade jag kaanske hunnit komma i fas.
 
Dessutom kommer jag sakna Mattias nått galet mycket...
 
 
 
 

RSS 2.0